Antalya
0
120
218369
Kullanıcı Adı / Şifre : Üye Olmak İstiyorum Şifremi Unuttum
IP : 38.103.63.18
Biz, UNESCO nun Dünya Mirası Listesinde Yer Alan 9 Şahesere Ev Sahipliği Yapmakla Gurur Duyuyoruz.
Antalya Resim
Antalya
Anket
Yeni Antalyamiz.Com nasil olmuş ?
İdare Eder : 19
Çok Karışık : 15
Pek Bi Hoş : 15
Aslında Beğendim : 8
Wayy Be : 20
Bir Daha Açmıcam : 20

Toplam : 97
  • Sende Oyla
  • Diyaliz Merkezi`ndeki skandala inceleme

    368 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

    Diğer Gündem

    Valilikten yapilan yazili aciklamada, ozel diyaliz merkezinin Saglik Mudurlugunce 2006 yilinda yapilan rutin denetimleri sirasinda ekim ayinda 64 olan Hepatit-C hasta sayisinin kasim ayi itibariyle 88`e yukseldiginin tespit edilmesi uzerine konunun incelemeye alindigi belirtildi.
    Konunun Saglik Bakanligina bildirilerek mufettis gorevlendirilmesi talebinde bulunuldugu kaydedilen aciklamada, su ifadelere yer verildi:
    `Olusturulan Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafindan soz konusu diyaliz merkezi ile ilgili olarak hazirlanan raporda, yapilan tespitlerin ve enfeksiyon kesin bulasma mekanizmasinin degerlendirilmesi icin konunun ust merci olan D.U Egitim ve Arastirma Hastanesinde olusturulan bir kurulca incelenmesi istenilmistir.
    Konunun Saglik Bakanligi mufettisleri, Il Saglik Mudurlugu ve D.U Arastirma Hastanesince incelemeleri devam etmektedir.` Aciklamada ayrica, inceleme sonucuna gore gerekli islemlerin yapilacagi bildirildi.
    Diyarbakir Il Saglik Mudur Vekili Dr. Nihat Yavuz, Diyarbakir`da faaliyet gosteren bir ozel diyaliz merkezinde 2 ay once tedavi goren 22 hastada Hepatit-C virusunun tespit edildigini soylemisti.

    SAGLIK BAKANLIGI: INCELEME BASLATILDI
    Saglik Bakanligi da bir aciklama yaparak konuyla ilgili inceleme baslatildigini duyurdu.
    Saglik Bakanligi Basin ve Halkla Iliskiler Musavirliginden yapilan aciklamada, Saglik Bakani Recep Akdag`in konuya bizzat el koydugu belirtildi.
    Akdag`in talimatiyla, iddialari incelemek uzere, Saglik Bakanligi Teftis Kurulundan bir mufettis, Tedavi Hizmetleri Genel Mudur Yardimcisi Alaaddin Dilsiz, bir enfeksiyon hastaliklari uzmani, bir nefrolog ve bir mikrobiyoloji uzmanindan olusan heyet yarin Diyarbakir`da olacak.
    Heyetin konuyu her boyutuyla inceleyerek bir rapor hazirlayacagi, raporun sonuclarinin da kamuoyuyla paylasilacagi bildirildi.
    milliyet

    03.01.2007 15:50

    Diyaliz Merkezi`ndeki skandala inceleme Fotoğraf & Resim Galerisi

    Resim Galerisinde Kayıtlı Resim Henüz Yok!

    0.641