Antalya
0
77
218793
Kullanıcı Adı / Şifre : Üye Olmak İstiyorum Şifremi Unuttum
IP : 38.103.63.18
Meryem Ana'nın Evi Ephesus tadır.
Antalya Resim
Düden
Anket
Yeni Antalyamiz.Com nasil olmuş ?
İdare Eder : 19
Çok Karışık : 15
Pek Bi Hoş : 15
Aslında Beğendim : 8
Wayy Be : 20
Bir Daha Açmıcam : 20

Toplam : 97
  • Sende Oyla
  • Mehmet Ali Erbil de olum listesinde

    131 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

    Diğer Gündem

    Basbakan Tayyip Erdogan`la danismani Cuneyd Zapsu`nin evlerinin krokileriyle yakalanan `Atabeyler` cetesinin, Icisleri Bakani Abdulkadir Aksu`nun oglu Besiktas Kulubu 2. Baskani Murat Aksu ve sovmen Mehmet Ali Erbil`e suikast duzenlemeye hazirlandigi ileri suruldu. Cetenin, Aksu`yu Kurt ceteleri kolladigi, Erbil`i ise toplum ahlakini dejenere ettigi gerekcesiyle hedef sectigi belirtildi.

    Iki koldan sorustruma
    Ankara Emniyet Mudurlugu`ne yapilan e-posta ihbarinin ardindan onceki gun Eryaman`da duzenlenen operasyonla ortaya cikarilan Atabeyler Gerilla Grubu`nun sorgusu iki ayri koldan suruyor. Pilot yuzbasi Murat Eren, Ozel Kuvvetler Komutanligi`nda (OKK) gorevli astsubay Erkut Tas ve emekli pilot binbasi Fuat Erturk Merkez Komutanligi`nda, Yunus Akkaya, Yusuf Vehbi Eren, Mehmet Seyit Erturk, Suat Kiy, Ismail Binici ve Mesut Terme ise Ankara Terorle Mucadele Sube Mudurlugu`nde sorgulaniyor. Ikisi muvazzaf uc askerin gozaltina alinmasinin ardindan, iki ust rutbeli komutan Ankara Emniyet Mudurlugu`nden zanlilari teslim aldi. Emniyet`te kaldiklari surede askerler sorgulanmadi.
    Merkez Komutanligi`nda askeri savci ve teror suclarina bakan Ankara Cumhuriyet savcilari Dilaver Kahveci ve Salim Demirci tarafindan sorgulanan askerlerin suclamalari redederek, `Biz tatbikat, gayrinizami harp egitimi yapiyorduk. Polis yanlis anladi` dedigi ogrenildi.
    Cetenin liderligini, 1971 Konya Beysehir dogumlu yuzbasi Murat Eren`in yaptigi, bomba uzmanininsa OKK`da gorevli astsubay Erkut Tas oldugu ileri suruldu. Tas`in, uzaktan kumandali ve dijital devreli bomba yapmada uzman oldugu belirtildi. Eryaman`da bulunan bomba ve muhimmatin bir kismini Tas`in Balikesir`in Altinoluk ilcesinden, TNT kaliplarini ise yuzbasi Eren`in Adiyaman`dan getirdigi ogrenildi. Akkaya`nin Sincan`da orman urunleri sattigi ve oto alim-satimiyla ilgilendigi ogrenildi. Ceteyi finanse ettigi ileri surulen Akkaya`nin, yakin bir tarihte 20 adet yakin mesafeli telsiz aldigi, bunlardan 10`unun ele gecirildigi belirtildi. Ismail Binici`ninse Basbakanlik Ozurluler Idaresi`nde sube muduru olarak gorev yaptigi iddia edildi.

    Iki asker daha gozaltinda
    Sorusturma kapsaminda aranan yuzbasi Omer Faruk Colakoglu ile astsubay Yasin Yaman ise dun gozaltina alinarak, Merkez Komutanligi`na goturuldu.
    Cetenin, Murat Aksu ile Mehmet Ali Erbil`i de oldurmeyi planladigi one suruldu. Cetenin, Aksu`yu Istanbul`daki `Kurt ceteleri` kolladigi, Erbil`i ise sovlariyla toplumu dejenere ettigi gerekcesiyle hedef sectigi belirtildi.
    Ote yandan, Erdogan ve Zapsu`yla ilgili krokiler bulunmadigi, krokilerin sorusturmayi maniple etmek isteyen kisilerce basina dagitildigi da one suruldu.
    Radikal

    02.06.2006 10:43

    Mehmet Ali Erbil de olum listesinde Fotoğraf & Resim Galerisi

    Kumluca - Akalissus

    0.468