Antalya
0
9
265835
Kullanıcı Adı / Şifre : Üye Olmak İstiyorum Şifremi Unuttum
IP : 38.103.63.16
Biz, UNESCO nun Dünya Mirası Listesinde Yer Alan 9 Şahesere Ev Sahipliği Yapmakla Gurur Duyuyoruz.
Antalya Resim
Side Müzesi
Anket
Yeni Antalyamiz.Com nasil olmuş ?
İdare Eder : 26
Çok Karışık : 15
Pek Bi Hoş : 16
Aslında Beğendim : 11
Wayy Be : 24
Bir Daha Açmıcam : 85

Toplam : 177
  • Sende Oyla
  • Gayet.net`ten Yeni Bir Saptama....

    219 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

    Bilim ve Teknoloji

    ? Turkiye`nin %70`i kiskanc ya da `cok` kiskanc!
    ? Kadinlar erkeklere oranla biraz daha kiskanc ve kuskucu
    ? En kiskanc il Sirnak
    ? En `genis` il Rize
    ? 18-20 yas grubunda kiskanclik doruk noktada

    Uye sayisi 600 bini gecen Gayet.net, insanlari sohbet, forum, blog, ilgi grubu gibi medeni ortamlarda bir araya getiriyor. Ustune ustluk, birbirinden ilginc testlerle de nabiz tutuyor. Bugune dek 81 bini askin Gayet.net uyesi tarafindan cozulen kiskanclik testi de bunlardan biri. Sonuc ise, tipki o meshur sarkida soylendigi gibi: `Kiskanirim seni ben!`

    Gayet.net`in kiskanclik testinin sonucuna gore Turkiye`nin %70`i kiskanc ve `cok` kiskanc. Kadin ve erkek acisindan bakinca ise, kadinlarin biraz daha kiskanc ve kuskucu oldugu ortaya cikiyor. Test sorularina verdikleri yanitlara gore `kiskanc` sayilan kadinlarin orani %32; bu isi detektiflik seviyesine kadar cikaranlar da ayni oranda; gozunu kusku burumus `cok kiskanc`larin orani ise %6. Erkeklerde ise durum soyle: Kiskanclar %30; detektifler %30; cok kiskanclar da %9. Bu tabloya bakarak genellikle kadinlarin daha kiskanc oldugunu, fakat erkegin bir kez kiskanc olmayagorsun, durumu iyice abarttigini soylemek mumkun!

    Kiskanmaz Kiskanc denemez Kiskanc Detektif Cok kiskanc
    Kadin %4 %26 %32 %32 %6
    Erkek %5 %25 %30 %30 %9



    Yas gruplari acisindan bakinca ise genclik atesiyle kiskancligin arttigi goruluyor. En kiskanc grup 18-20 yas arasindaki gencler. Bu genclerin %72`si kiskanc ve ustu seviyede. Yas kemale erdikce kiskanclik da bir miktar azaliyor ve 45 yas uzerinde %65`e dusuyor. Tabii ki bu rakam bile temel gercegi degistirmiyor: Kiskanciz!

    Kiskanmaz Kiskanc denemez Kiskanc Detektif Cok kiskanc
    18-20 %3 %24 %32 %32 %8
    21-24 %4 %26 %31 %31 %8
    25-29 %6 %27 %30 %30 %7
    30-34 %8 %28 %29 %29 %6
    35-39 %8 %28 %29 %29 %6
    40-44 %7 %28 %29 %29 %7
    45+ %8 %28 %29 %29 %7



    Illere gore degerlendirme yapildiginda ise Bati illerinin nispeten daha az kiskandigi ortaya cikiyor. En `genis` il Rize. Rizelilerin %38`i detektif kadar kuskucu ya da cok kiskanc. En kiskanc il ise Sirnak: Kiskanc ya da cok kiskanc olanlarin orani %47!

    Kiskanclik testini kimler cozuyor?
    Elbette yuz binlerce Gayet.net uyesi bu testlere bayiliyor ama universite mezunlarinin kendilerini tanimaya ve tanitmaya daha merakli olduklari dikkat cekiyor. Kiskanclik testini cozen universite ogrencisi ya da mezunlarinin sayisi da lise mezunlarinin iki katina yaklasiyor.

    Test cozenlerin gelir durumuna bakinca, maddi imkanlar arttikca kiskanclik testine gosterilen ilginin azaldigi goruluyor. Kiskanc olup olmadigini en cok merak edenler ayda 500-1.000 YTL arasinda para kazananlar.

    Bir baska saptama da cinsiyetlere gore: Kiskanclik testini cozenlerin yaklasik %60`i kadin.

    Gayet.net nedir?
    `Yeni arkadas edinmek, keyifli vakit gecirmek, testler cozup kendim hakkinda yeni seyler ogrenmek istiyorum` diyenler icin artik tek bir adres var: www.gayet.net! Bu sihirli adres sayesinde, 600 bin kisiyi asan `secilmis, tasnif edilmis` bir yeni arkadas listeniz olabilir! Gayet.net, kalabalik nufusuyla cok kisa zamanda Internet `aleminin` trendy sitelerinden biri haline geldi. Gunde 10 binden fazla uye kaydediyor. Siz bu yaziyi okuyup bilgisayari acana kadar muhtemelen bu sayi cok daha yukarilara cikmis olacak.

    Gayet.net`e uye olmak, medeni insanlar icin cok kolay ama digerleri icin ayni seyi soylemek zor. Profil dolduranlar, siteye uye olmak ve sitede kalabilmek icin once editorlerin kontrolunden geciyor, sonra da diger uyelerin oylamasina sira geliyor. Kendisine bir arkadas grubu olusturamayan ve yeterince olumlu oy alamayanlar siteden atiliyor. Baskalarini rahatsiz edenler olursa uyelik durumuna ve suresine bakilmadan uyelikten atiliyor.

    Rakamlarla Gayet.net
    Sizce, daha yeni dogmus bu siteye gunde kac kullanici baglaniyor? Kaci kadin, kaci erkek? Yaslari kac? Ne kadar kitap okurlar? Gayet.net kullanicilarinin profili de gayet net:

    ? Mevcut uye sayisi 600 binin uzerinde
    ? Uyelerin %45`i kadin
    ? Gunde 70.000`i askin kullanici siteye baglaniyor
    ? Her gun 10.000 civarinda yeni uye kaydoluyor
    ? Kadinlarin %52`si 18-23; erkeklerin %36`si 24-29 yaslari arasinda
    ? Sitede ayda 100 milyon sayfa gosteriliyor
    ? Her uc uyeden ikisi en az 1 test cozuyor
    ? Sitede gun icinde 4.000`in uzerinde online/eszamanli kullanici oluyor
    ? Blog basina ortalama 4`er yazi ve yorum dusuyor
    ? Uyelerin %30`undan fazlasi ayda en az bir kitap okuyor ve ayda birkac kez sinemanin yolunu tutuyor
    ? Gayet.net kullanicilarinin %70`i universite mezunu
    ? Uyelerin buyuk cogunlugu Istanbul, Ankara ve Izmir`de yasiyor ama genel anlamda uyeler Kars`tan Denizli`ye, Kanada`dan Yeni Zelanda`ya kadar cesitlilik gosteriyor

    01.11.2006 10:26

    Gayet.net`ten Yeni Bir Saptama.... Fotoğraf & Resim Galerisi

    Bir Defa Gösterecek
    Sen bir öküzsün
    Elmalıdan Bir Fotoğraf

    0.996