Magazin
Hulya Avsar onceki gun Hurriyet Gazetesi`nde ?farkli` bir fotografla yer aldi. Kucaginda eski esi Kaya Cilingiroglu`nun sevgilisi Feraye Tanyolac`tan olan bebegi Huseyin Kaya vardi. Kaya Cilingiroglu, minik Huseyin`i Avsar`in Sariyer`deki evine goturmus, Avsar da gun boyu Huseyin`le ilgilenmisti.
SOZLERI ve yorumlariyla toplumu surekli sasirtan sanatci bu fotografla yeni bir tartismaya da imza atmis oldu. Avsar`in bu hareketini unlu kadinlara sorduk; ?Siz olsaniz eski esinizin cocugunu sevmek ister miydiniz?` Cogu, bunun ornek bir davranis oldugunu dusunuyor. Iste yorumlar...
DENIZ PULAS
Aferin Hulya Avsar`a!
Hulya Avsar gibi bir durumum olsaydi ben de Hulya Hanim`in yaptigi seyi yapardim. Hulya Avsar`a da bu yakisir. Zehra`ya ancak bu sekilde ornek olabilirler. Sanatcilar toplumun ornek aldigi kisilerdir. Ancak boyle olumlu davranislarla topluma iyi ornek olunabilir.
SEBNEM OZINAL
Ben de yapiyorum
ESIm Sefik Oztek`in onceki evliliginden iki oglu var. Cocuklariyla arkadas gibiyiz. Bosanmis da olsalar ciftin ortak cocuklari varsa bagi koparmamak gerekir. Avsar ve Cilingiroglu`nun ortak cocuklari var. Zehra ile kardesinin bagini koparmamalari acisindan iyi bir davranis.
AYSEL GUREL
Anadolu`da cok yaygin
ESIm benden sonra evlendigi kadinla baloya gittigi gece bebeklerini bana birakmislardi. Bebegi emzirmeye calistim. Basaramayinca bir cezvede mama pisirdim. Avsar`in yaptigi bu davranis Anadolu`da cok yaygin. Dogru ve dogal. Sonucta cocuk cocuktur, olmasi gereken bu.
GONUL YAZAR
Kesinlikle yapamam
Belma Simavi kizim Yasemin`le ilk tanistiginda ayni yatakta yatti. Yadirgamadim. Ben Belma ve Hulya Hanim gibi olmayi cok isterim. Ama onlar gibi degilim. Galiba kiskandigim icin yapamam. Belki aradan yillar gecse, duygularim tamamen tukense sanirim basarabilirim.
NUKHET DURU
Cok cetrefil bir iliski
Hulya Avsar, kadincagizi (Feraye Tanyolac) tasiyici anne gibi kullandi bence. Cok cetrefil ve garip geliyor butun bu yasananlar. Bana gelince... Simdiye kadar boyle bir sey yasamadim, bundan sonraki yasantim boyunca da yasayacagimi hic sanmiyorum.
haber3
26.10.2006 10:29
1.493