Magazin
Keloglan filmi icin saclarini kazitan unlu sovmen Mehmet Ali Erbil simdi de `Hababam Sinifi`ndaki `Deli Bekir` rolu icin biyik birakti... Onceki gun bir tanitim kokteylinde yeni imajiyla gazetecilerin karsisina cikan Mali, `farkliliklarinin` en cok esi Tugba`yi zor durumda biraktigini soyledi.
Ilk Kez Biyikliyla
Erbil, `Dusunsenize uzun sure Keloglan gibi biriyle yatti... Simdi de biyik biraktim. Bana ilk soyledigi `Ilk defa biyikli biriyle oluyorum` oldu... Normalde biyikli erkeklerden hoslanmazmis ama bu sefer mecbur kaldi. Karim, haftadan haftaya farkli biriyle yatmak zorunda kaliyor` dedi.
Yine De Sitem Etti
Ayni davette Keloglan filmi yuzunden aralarinda kirginlik olan Tamer Karadagli da vardi. Ikili arasindaki buzlar, Erbil`in Tamer`in yanini gelip, kucaklasmasiyla eridi. Ama Erbil, `Keloglan filminde Tamer`i en cok ben gormek istiyordum, ama o reddetti...` diye sitem etmeden yapamadi.
28.09.2005 10:54
0.730