0
48
Kullanıcı Adı / Şifre : Üye Olmak İstiyorum Şifremi Unuttum
IP : 38.103.63.61
Türkiye’de 8800 Yat Kapasitesi ile 28 Liman Hizmet Vermektedir.
Antalya Resim
Kaş Sualtı
Anket
Yeni Antalyamiz.Com nasil olmuş ?
İdare Eder : 40
Çok Karışık : 17
Pek Bi Hoş : 24
Aslında Beğendim : 16
Wayy Be : 25
Bir Daha Açmıcam : 125

Toplam : 247
  • Sende Oyla
  • Ev hanimlari daha sisman

    155 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

    Sağlık

    Selcuk Universitesi`nde yapilan bir arastirmaya gore calismayan her uc kadindan birinin obez oldugu ortaya cikmis.

    Ogun atlaniyor
    Yaslari 15 ile 49 arasinda degisen toplam 676 ev kadini uzerinde arastirma yaptiklarini belirten uzmanlar ``Kadinlarin yuzde 49`unun ogunleri atladigini, yuzde 44.8`inin gece yemek yeme aliskanliginin bulundugunu, yuzde 3.5`inin ise gunde 4 veya daha fazla ogun yemek yedigini belirledik.

    Ayrica yaptigimiz anket calismasinda kadinlarin yuzde 66.4`unun hicbir sekilde egzersiz veya spor yapmadigini, yuzde 26.2`sinin ise ev islerini kendi cocugu, gelini veya ucretle tuttuklari kisilere yaptirdigini tespit ettik`` dedi.

    Spor yapmiyorlar
    Ev kadinlarinda daha sik gorulen obezite hastaligini, yeme kulturu, hareket eksikligi ve spor aliskanliginin olmamasina baglamak mumkun. Ayrica, ev kadinlari calisan kadinlara oranla cok daha az hareket ettikleri icin daha fazla yag toplayarak kilo aliyorlar.

    Calismayan kadinlarin obeziteden korunabilmeleri icin ogun saatlerini gecirmeden ve asiriya kacmadan yeterli miktarda besin almalari gerekiyor.
    E-kolay

    04.12.2006 11:04

    Ev hanimlari daha sisman Fotoğraf & Resim Galerisi

    Antalya Yat Limanından Bir Eski Anı Daha

    2.615