Antalya
2
131
266219
Kullanıcı Adı / Şifre : Üye Olmak İstiyorum Şifremi Unuttum
IP : 38.103.63.16
Troya nın Arkeolojik Alanı (1998), UNESCO nun Listesindeki Dünya Miraslarından Birisidir.
Antalya Resim
Anket
Yeni Antalyamiz.Com nasil olmuş ?
İdare Eder : 26
Çok Karışık : 15
Pek Bi Hoş : 16
Aslında Beğendim : 11
Wayy Be : 24
Bir Daha Açmıcam : 85

Toplam : 177
  • Sende Oyla
  • El Kaide`den kutsal turbelere saldiri tehdidi..

    31 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

    Dünyadan Haberler

    Yerel yetkililer, bolgedeki turbelerin olasi saldirilara karsi ikinci bir duyuruya kadar ziyarete kapatildigini duyurdu.
    Teror orgutu El Kaide`nin Irak kanadi, ulkenin guneyindeki kutsal sehirlerden Necef ile ayni bolgedeki Kufe vilayetlerinde bulunan Hz. Huseyin ile Hz. Ali turbelerine yonelik bombali saldiri tehdidinde bulundu. Sii agirlikli bolgedeki tum turbelerin guvenlik tedbirleri artirilirken, ziyaretlerin de ikinci bir aciklamaya kadar kaldirildigi bildirildi.
    Emniyet ve istihbarat birimleri, orgut kanadindan gelen saldiri tehdidini dogrularken, Necef Polis Sefi Yarbay Abdulkerim Meyahi, istihbarat raporlari dogrultusunda El Kaide baglantili bazi guruplarin Siilere ait mezarliklara bombali saldiri duzenlemeyi planladiklarinin tespit edildigini acikladi. Hz. Ali ile Hz. Huseyin basta olmak uzere Sii turbelerin ikinci bir tarihe kadar halka kapatildigini ve bu kararin da guvenli gerekcesiyle alindigini kaydeden Meyahi, kararin ikinci bir tarihe kadar gecerli oldugunu vurguladi.
    Turbelere yonelik kapatma kararinin bugunden itibaren uygulamaya gececegi ve hic kimsenin mezarliklari ziyaret etmesine izin verilemeyecegi ifade edilirken, orgut militanlarinin, kentteki bazi duvarlara Siilere hakaretler iceren yazilar yazdigi, tehdit edilenler arasinda bazi dini otoritelerin de bulundugu ogrenildi.
    iha

    27.10.2006 10:00

    El Kaide`den kutsal turbelere saldiri tehdidi.. Fotoğraf & Resim Galerisi

    Resim Galerisinde Kayıtlı Resim Henüz Yok!

    1.204