Antalya
0
69
297237
Kullanıcı Adı / Şifre : Üye Olmak İstiyorum Şifremi Unuttum
IP : 38.103.63.16
Pamfilya bölgesindeki en önemli klise Kesik Minaredir.
Antalya Resim
Patara
Anket
Yeni Antalyamiz.Com nasil olmuş ?
İdare Eder : 26
Çok Karışık : 15
Pek Bi Hoş : 20
Aslında Beğendim : 13
Wayy Be : 24
Bir Daha Açmıcam : 109

Toplam : 207
  • Sende Oyla
  • `CIA, AB ulkelerini susturmaya calisti`

    45 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

    Dünyadan Haberler

    Haberde CIA`nin Almanya`ya, Fas`ta bir hucrede tutulan Alman vatandasi El Kaide zanlisini gorme izni verilmesi karsiliginda, AB`den insan haklari konusunda gelen baskilarin yumusatilmasina yardimci olunmasini istedigi one suruldu.

    Bu bilginin yer aldigi istihbarat raporunda CIA`nin Fas`i `terorle mucadelenin degerli bir ortagi` olarak tanimladigina da dikkat cekildi.Raporda adi gecen El Kaide zanlisinin 2002 yilinda Fas`ta tutuklandigina isaret eden Guardian, bu kisinin 11 Eylul saldirilarini duzenleyenlerden biri oldugunun one suruldugunu bildirdi. Gazete, bu kisinin Alman yetkilileriyle Fas`ta bir kez gorusturuldugunu, ancak zanlinin daha sonra Fas`tan CIA`ya ait bir `iskence ucagiyla` Suriye`ye goturuldugunu yazdi.
    Guardian, CIA`nin Almanya`ya anlasma onermesinin ardindan AB ulkelerinin teror zanlilarinin tutulduklari ulkelerle ilgili insan haklari ihlalleri konusundaki elestirilerinin dozunu azalttigini da ileri surdu.

    mynet

    26.10.2006 11:53

    `CIA, AB ulkelerini susturmaya calisti` Fotoğraf & Resim Galerisi

    Resim Galerisinde Kayıtlı Resim Henüz Yok!

    3.484