05-02-2012
Forum

Ana Sayfa / Diğer Gündem / Kariyer Kongresi`06 Antalya`da...

Dokuz Eylul Universitesi Kariyer ve Yonetim Kulubu ( KYK)her yil geleneksel olarak duzenledigi Kariyer Kongresi`nin altincisini bu yil Antalya`da gerceklestirecektir.

Ilklerin oncusu olan Kariyer ve Yonetim Kulubu, bu yil bir degisiklik yaparak gerceklestirecegi organizasyonu bir gun daha uzatti. Kongre, Antalya Kemer`de yer alan Meder Resort Hotel`de 22?23?24 Aralik 2006 tarihlerinde ve 81 kisinin katilimiyla gerceklesecektir.

`Kariyer Kongresi`06` da egitimler; Gordon Training International,Consulting Tools gibi bircok uluslar arasi sirketle isbirligi icinde olan Vision Europe adli egitim ve danismanlik sirketi tarafindan verilecektir.

Kongrenin birinci gununde, Vision Europe`nin kurucusu ve genel muduru Sayin Vedat EROL tarafindan ` Etkili Insan ve Etkili Toplum Icin Bireysel Basari Egitimi` alinacaktir.

Kongrenin ikinci gununde ise; Vision Europe danismani Sayin Sennur GULEK tarafindan ` Catismalarimizi Yonetebiliyor Muyuz?` egitimi alinacaktir.

Kulup uyelerine kurum kulturunu benimsetmek ve motivasyonu arttirmak amaciyla ikinci egitimin ardindan gala yemegi ve eglence duzenlenecektir.

Kariyer ve Yonetim Kulubu Nedir?
Kariyer ve Yonetim Kulubu Dokuz Eylul I.I.B.F bunyesinde kurulan, kar amaci gutmeyen ve tamamen universite ogrencilerinden olusan bir ogrenci kulubudur. Kalite ve yaraticilik ilkelerinden hareketle profesyonel bir anlayisla calisan Kariyer ve Yonetim Kulubu; firmalar ve sivil toplum orgutleriyle isbirligine giderek, yapilacak panel, sempozyum, kongre, work shop, case study gibi projeleri gerceklestiren, sonuc odakli, genis kapsamli projelerle ogrencilerin kisisel gelisimlerine katkida bulunmak , unlu konuklarla sohbet toplantilari, konser, gezi, parti gibi organizasyonlar gerceklestirerek ogrencilerin sosyal hayatini renklendirmek, ulusal ve uluslar arasi yayinlari takip ederek ogrencilerin gelisen trendler hakkinda bilgilendirilmesini saglamak amaciyla faaliyetlerini surdurmektedir.

22.12.2006 15:49, 1586 kez okundu 0 kez tavsiye edildi.

Diğer Yazılar
Trafik Kazalarına Karşı Uyarılar
2009 Yılbaşında hediyeler göz kamaştırıyor
OECD e göre ormanlarımız büyüyor
Turizmde GPS uyumlu mobil rehber dönemi
Erzurum'da tiyatro rekoru
Allianoi çamurda heykeli Zaragoza'da
2008 Yılbaşı Büyük İkramiye Milli Piyango
2008 Yılbaşı Özel Çekiliş Milli Piyango Tam Sonuçları
Mavi ile yeşilin dansi
Baskenti sarsan yasak ask iddiasi
Dort buyuk ilde Hepatit-C tehlikesi
Kutsal topraklardan donus basladi
Dunyayi degistiren bilimadamlari Antalya`da
Hekimlerin % 32,7`si hastanede sigara iciyor
Bayramin kaza bilancosu: 49 olu, 266 yarali
Diyaliz Merkezi`ndeki skandala inceleme
Bir ogretmen 12 ogrenci tipiden mahsur kaldi
CHP`li milletvekili trafik kazasinda oldu
Malatya`da hafif siddetli deprem
Bati da lodos, dogu da soguk
Etiketler :

Foto Galeri